Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан не се даде в Петрич с човек по-малко

Възпитаниците на Иван Редовски постигнаха до 3:3 в Петрич срещу борещият се за промоция във Втора лига тим на Беласица. Срещата от 28-я кръг на Югозападната Трета лига започна по-добре за домакините, които откриха след половин час игра, но радостта им бе кратка след като Емил Колев изравни. При този резултат приключи първото полувреме през което не се случи нищо интересно, най-вече заради намесите на главния рефер, който трудно допускаше гостуващия тим в полето на домакините.

Второто полувреме започна ударно за Беласица с два гола за 10 минути. Отново Емил Колев и отново от ъглов удар с глава намали на 3:2. Предусещайки че може да се стигне до нещо повече, реферът продължи да показва пресилени жълти картони за футболисти на Балкан и в 70-та след втори такъв на Йордан Апостолов зелените останаха с човек по малко. Това обаче не помогна на домакините, които в последната минута получиха нов гол. Елегантно отиграване с пета на Ковачев изравни резултата. за отбелязване е силната игра на стража на Балкан Костадин Котев,който спаси няколко много опасни положения.

В самия край на срещата се стигна до грозни сцени, тъй като публиката нахлу на терена и нападна съдиите и играчите и щаба на Балкан. Сериозно е пострадал Симеон Иванов, който е удян в лицето, както и авторът на двата гола Емил Колев и Калоян Бонев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *