Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Двама жители на с. Новачене са обвинени за причинена средна телесна повреда

Досъдебното производство срещу двамата родственици, на 27 и 32 години, било образувано за това, че в съучастие като съизвършители, пред заведение за бързо хранене на главен път Е-79, чрез нанасяне на удар с метална тръба по главата са причинили средна телесна повреда на друг мъж. След приключване на действията по разследването и доклад на събраните доказателства в прокуратурата те са привлечени в качеството на обвиняеми и делото е приключено с мнение за съд.

2 коментара на “Двама жители на с. Новачене са обвинени за причинена средна телесна повреда

  1. Пиша тук, въпреки че не е по темата, защото под тъжната новина за смъртта на бившия кмет и общински съветник Георги Георгиев е забранено за нерегистрирани. Светла памет на починалия Георги Георгиев и светъл му път нагоре. БОГ да прости!!! Мир на Душата и на Духа му! Съболезнования на близките му. Има много добри, полезни неща, с които можем, ще го запомним ние и бъдещите поколения. Съжалявам, че той понесе толкова много обиди, интриги, злоба. Много рано ни напуска – само на 68 годишна възраст.

  2. Едно от най-полезните неща, с които ще запомним ние и поколенията бившия кмет Георги Георгиев са обществените чешми с чиста, стубленска вода. Усмивка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *