Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Йонко Ненчев от Ботевград е водач на ПП МИР в София област

ПП МИР регистрира листите с кандидатите си за народни представители за парламентарните избори на 7 юли 2021г. Председателят на местната структура на партията – Йонко Ненчев, който е и общински съветник, е водач на листата в 26 Многомандатен избирателен район – София област.

Ето пълният състав на кандидатската листа в София област:

  1. Йонко Цветолюбов Ненчев

2. Цветан Стаменов Македонски- Мирково

3. Александър Пламенов Лозаров- София

4. Александър Коцев Колев- София

5. Радина Ангелова Радковска- Петърч

6. Любомир Кирилов Стоянов – София

7. Евгени Стефанов Попов – София

8. Ирена Иванова Лозарова -Ботевград

9. Георги Димов Кунев – Ботевград

10. Елена Николаева Василева – Ботевград

11. Латинка Крумова Георгиева -София

12. Росен Борисов Гарванов – София

13. Десислава Любомирова Стимчева-Коларска – София

6 коментара на “Йонко Ненчев от Ботевград е водач на ПП МИР в София област

  1. Пиша тук, въпреки че не е по темата, защото под тъжната новина за смъртта на бившия кмет и общински съветник Георги Георгиев е забранено за нерегистрирани. Светла памет на починалия Георги Георгиев и светъл му път нагоре. БОГ да прости!!! Мир на Душата и на Духа му! Съболезнования на близките му. Има много добри, полезни неща, с които можем, ще го запомним ние и бъдещите поколения. Съжалявам, че той понесе толкова много обиди, интриги, злоба. Много рано ни напуска – само на 68 годишна възраст.

  2. Едно от най-полезните неща, с които ще запомним ние и поколенията бившия кмет Георги Георгиев са обществените чешми с чиста, стубленска вода. Усмивка

  3. Бившият кмет, светла му памет и лека му пръст, два мандата работи за града и не „приватизираше“. По цял ден ходеше из града, наблюдаваше, разпореждаше, следеше. Идваха колеги от Златица и Пирдоп и се чудеха на центъра (апропо, не им направи впечатление ротондата (кубето,както ботевградчани го наричат). Етрополци ни завиждаха. Третият мандат не го коментирам, тогава се оля. Дойдоха Тишко и Иван Г. и започнаха да се оплакват – това не е направено, друго се руши, трето го няма. Минаха 6 години. Иване, кажи за тези години какво ти си направил: Двата паркинги в центъра – зад бившето ДСК+площта източно от Центъра за социални помощи . Вторият паркинг пред дома на д-р Цветков и сградата на бившата Градска търговия рядко се използва и всички коли от града и селата се трупат в двора зад тази сграда.Добре че дойде Ангел, та върна БКС-то… Така че не плюйте само по Г.Г., лека му пръст. Не е само той виновен. Не е приятно по починал човек да се плюе.

  4. Основните неща, които починалият кмет, светла му памет, направи за града: докара вода за пиене от Стубела, изгради спортната зала, новата черква, Старческия дом, изравни с пръст трапа, превърнал се в блато, в центъра на града и направи там басейн, който ИГ иска да махне и БКС да оформи там лехи с цветя и рози. Оформи централния площад. Това И.Г. и Т.Н. не могат да му простят, защото за 6г. управление няма нещо значимо налице.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *