Йонко Ненчев от ПП МИР:“Младите хора носят новия морал в политиката, те ще донесат промяната!“

ПП МИР откри днес предизборната кампания за предстоящите парламентарни избори на 11 юли за София област в Ботевград. Срещата се състоя в зала „Ботевград“ от 18.00ч. Предизборната проява откри Йонко Ненчев, който е водач на листата за 26 МИР. На срещата присъства и кметът на община Ботевград – Иван Гавалюгов. Председателят на партията Симеон Славчев заяви, че Ботевград е избран да бъде открита кампанията, защото на местните избори през 2019 г е първа политическа сила.

Йонко Ненчев е по професия инженер. Работи дълги години в фирма „Сенсата“. През 2019 г е избран за общински съветник от ПП МИР. Семеен e, с две деца.

В качеството си на общински съветник и кандидат за народен представител Йонко Ненчев има амбицията да покаже , че с времето все повече млади хора трябва да имат възможността да бъдат на политическата сцена, за да имат възможност да донесат промяна в досегашния модел на управление на държавата.

„С участието си на тези избори искам да заявя, че ще бъда изцяло отдаден на поетите от мен ангажименти в дадените политики. Смятам, че страната ни има нужда от законодателни промени най-вече в борбата с корупционните практики. Искам да се промени начина на усвояване на европейските средства  по различни програми. Смятам, че трябва да има целенасочена политика за развитието на младежта и спорта“, заяви Ненчев. Той отправи благодарност на присъстващия председател на политическата партия за доверието и подкрепата да бъде водач за Софийска област. Ненчев припомни не на последно място, че ПП МИР носи новия морал в политиката. „Моите колеги ще се съгласят с мен, че пътят е дълъг, но крачка по крачка вярваме, че промяната ще настъпи и ние ще имаме заслуга за това“, допълни Ненчев. Той призова присъстващите да гласуват на 11 юли с бюлетина 9.

Славчев подчерта, че Йонко Ненчев не случайно  е избран за водач на листата в София област – той вече има опит като общински съветник и има вече опита да води предизборна кампания. „С неговата сила, енергия, младост вярвам, че ще допринесе за добрите резултати на ПП МИР в Ботевград и областта“, посочи Славчев.

В последвалата част от предизборната среща председателят на партията Симеон Славчев представи листата за София област:

  1. Йонко Цветолюбов Ненчев – Ботевград, инженер

2. Цветан Стаменов Македонски- Мирково,

3. Александър Пламенов Лозаров- София, инженер

4. д-р Александър Коцев Колев- Своге, директор на Спешна помощ

5. Радина Ангелова Радковска- Петърч, частен бизнес

6. Любомир Кирилов Стоянов – София,

7. Евгени Стефанов Попов – София, финансист

8. Ирена Иванова Лозарова -Ботевград,

9. Георги Димов Кунев – Ботевград, има собствен бизнес – ресторант

10. Елена Николаева Василева – Ботевград

11. Латинка Крумова Георгиева -София, педагог

12. Росен Борисов Гарванов – София, икономист

13. Десислава Любомирова Стимчева-Коларска – София, учител по английски език.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

1 thought on “Йонко Ненчев от ПП МИР:“Младите хора носят новия морал в политиката, те ще донесат промяната!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.