Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Общински съветник от ПП МИР е водач на листата за София-област

Общинският съветник от ПП МИР от Ботевград инж. Йонко Ненчев е водач на листата на партията за София-област за предстоящите парламентарни избори. Той е един от най-младите кандидати за народни представители от ПП МИР.

„Като общински съветник и кандидат за народен представител искам да покажа на хората, че е време все повече млади хора да излязат на политическата сцена. С участието си на тези парламентарни избори, искам да заявя, че ще бъда отдаден и изцяло ангажиран с поетите от мен ангажименти в дадени политики. Смятам, че страната ни има нужда от много законодателни промени и най-вече в борбата срещу корупционния модел на управление на държавата и да се преодолеят проблемите при усвояването на средства от европейските фондове“, заяви инж. Йонко Ненчев.

Завършил е „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в София, а след това и „Информационни технологии“ в Университета по библиотекознание и информационни технологии в София. Общински съветник от ПП МИР в Ботевград. Работи и като инженер по качеството в сферата на автомобилната индустрия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *