Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

„Гласът на Ботевград“ отпразнува една година с грандиозен спектакъл

По повод една година от създаването на младежката онлайн медия „Гласът на Ботевград“ тази вечер ботевградчани се насладиха на шоу спектакъл под надслов “Да подадем ръка на местните таланти”.

Мега събитието откри певицата Станислава Димитрова с песента „Катерино моме“. Водещите на концерта Павел и Дария, които са главни действащи лица в онлайн медията, предложиха на публиката много забавления и хумор. На сцената излязоха продуцентите Петър Цанов и Василена Макреева, които не скриха задовлоството си от постигнатите успехи до момента.

В програмата видяхме изпълненията на Balkanfighters KickboxingTeam, клуб по олимпийско таеуон-до „Сунг Ри“, Мажоретен състав към НЧ“Хр.Ботев“ Ботевград, китаристката Калина Божинова, участничките в рубриката“Малък град, мощен глад“ – Цветослава Гергинова и Веселка Маринова. Спектакълът завърши с компилация от песни в изпълнение на местната талантлива певица Любомира Вушева с участието на Танцов състав „Мургаш“, с ръководител Радослав Цветанов.

Водещият Павел Димитров прикова вниманието за финал с новата песен на „Гласът на Ботевград“, заобиколен от всички участници в спектакъла.

Генерален спонсор на събитието бе „Техномаркет“.

Средствата, събрани от билети, ще бъдат използвани за следващата инициатива, която подготвя младежката онлайн медия, а именно “Седмица на талантите”, в която ще бъдат организирани конкурси за деца и тийнейджъри в различни сфери на изкуствата, спорта и науките. Най-добрите ще бъдат възнаградени парично. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *