Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Управителят на единствената дискотека в Ботевград Николай Велков:“Нашата браншова органиация удря на камък в срещите с правителството“

„Нещата са извън контрол, нищо не се решава в наша полза“, това заяви Николай Велков ден след срещата на собствениците на големите заведения в Ботевгад с кмета на общината Иван Гавалюгов, началника на полицията- гл.инсп. Здравко Йотов и представител на Прокуратурата. Управителят на единствената и най-голяма дискотека в града изрази мнение, че на този етап не би оставил без препитание близо 20 човека, на които е осигурил работа, а същевременно наемът на помещението на дискотека „Ден и нощ“ е в размер на 3 хил.лв , който трябва да плаща всеки месец.

По-рано кметът Иван Гавалюгов заяви, че двете заведения – дикотека „Ден и нощ“ и бар „Ера“ са най-големите нарушители на противоепидемичните мерки, съгласно заповедта на здравния министър. Според Велков обаче в дискотеката се поставят маски и са налични дезифектанти., а целият прерсонал е ваксиниран. След 23.00ч обаче заведенията нямат право да работят, който час е начален в работата на дискотеката. На този етап как ще продължат да работят нощните заведения в общината и дали ще работят след 23ч, не е ясно.

Какво е виждането по този проблем на управителя на дискотека „Ден и нощ“ Николай Велков, вижте във видеоматериала, който екипът на Botevgrad.NEWS засне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *