Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Преди кръга в ОГ Запад: Козаро приема Зенит Церово, Правец гостува на Спортист 2 Своге

В събота от 15:00ч.  Спортист 2 Своге ще приеме ОФК Правец. В класирането Правец е 4-ти и се бори за влизане в челната тройка, като е само на точка от нея. Спортист 2 се е закотвил твърдо на дъното и все още няма спечелена точка.

По същото време в събота в Драгоман местният тим ще посрещне Скравена. Домакините са първи с равни точки с Ком Годеч и са в серия от 7 поредни победи. Гостите от ботевградско имат победа, равен и загуба в последните си три срещи.

В неделя от 15:00 часа в Правец Козаро Ботевград ще домакинства на Зенит Церово. В последния кръг ботевградчани изпуснаха победата срещу Правец в даденото продължение на срещата, а церовци загубиха домакинството си на Драгоман. В класирането Козаро е 6-ти с 10 точки, а Зенит е 7-ми с 9т.  В последните си три мача „козлите” записаха една победа и два равни, а отборът от дефилето е в тежка серия от 4 загуби.

Също в неделя от 15:00 часа играят и Ком Годеч – Спортист Драговищица, както и Петърч – Сините орли Своге. 

Ком продължава да е с равни точки на върха с Драгоман, а Спортист бе изпаднал в летаргия, но в последния кръг победи съименника си от Своге.

Петърч се представят меко казано колебливо до момента, заемайки предпоследното място в класирането. Задачата пред Сините орли е да запази мястото си в челната тройка. В последния кръг Петърч загуби гостуването си на Скравена с късен гол. Орлите също записаха загуба, отстъпвайки на Ком.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *