В Етрополе отбелязаха Международния ден на възрастните хора

През месец октомври отбелязваме Международния ден на възрастните хора. В град Етрополе, местните пенсионери отпразнуваха празника с празнична програма в ресторанта на хотел „Еверест“. Специални гости на събитието бяха кметът на община Етрополе г-н Димитър Димитров и заместник-кметът г-жа Станка Димитрова.

„Позволете ми да поздравя всички Вас от сърце по повод Международния празник на възрастните хора, заради който сме се събрали днес.  Ден, в който отдаваме своето уважение и преклонение към опита и мъдростта на всички Вас – хората, които са ни отгледали, възпитали и оставили своя отпечатък в обществения ни живот!
Община Етрополе осигурява социални услуги на над 400 пенсионери. Уверявам Ви, че в лицето на общинското ръководство и  в мое лично, ще продължавате да имате нашата подкрепа!“
обърна се към всички присъстващи г-н Димитров, който бе приветстван от Председателя на пенсионерски клуб  – Етрополе, г-жа Малинка Ганчева. 
Тържеството продължи с танци и веселие, а като комплимент към възрастните хора, кметът пое разходите по празничния обяд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *