Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ОИЦ-София ще информира организации от Етрополе за европейско финансиране

На 26 октомври 2022 г. (сряда) от 11:00 часа в многофункционална зала на народно читалище „Тодор Пеев – 1871“, пл. „Девети Септември“ 2 ще се проведе информационна среща на тема „Отворени и предстоящи възможности за финансиране на проекти до края на 2022 г.“. Организатор на събитието е екипът на Областен информационен център София – град и София – област (ОИЦ-София). По време на информационната среща ще бъдат презентирани програми за енергийно обновяване на жилищния и нежилищния сграден фонд, както и възможности за финансиране на единични мерки за енергия от възобновяеми източници (ЕВИ) в еднофамилни сгради и многофамилни сгради.  

Ще бъдат представени отворени и предстоящи мерки за подобряване на различни видове инфраструктура в общините. В програмата са включени и възможности за подкрепа на бизнеса и земеделските стопанства. Предвидени са и мерки, насочени към образователни, социални и културни институции.

Информационната среща в община Етрополе ще се проведе в рамките на есенната кампания на ОИЦ-София във всяка една от 22-те общини на територията на Софийска област, в периода 11 октомври – 03 ноември 2022 г. Нейната цел е да се разшири и улесни достъпа на гражданите до информационните услуги на Областния информационен център.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *