Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

БК Балкан свиква общо събрание през януари

След оставката на председателя на УС на БК Балкан Михаил Михайлов от клуба обявиха дата за провеждане на Общо събрание. Решението за това бе взето с пълно единодушие от  петимата членове на Управителния съвет на клуба на заседание, проведено на 8 декември.

Обявената дата за Общото събрание е 24 януари 2023 (вторник) година от 18.00 ч. Ето текстът на обявата.

ПОКАНА:

Управителният съвет на сдружение сн нестопанска цел СДРУЖЕНИЕ БАСКЕТБОЛЕН КЛУБ БАЛКАН, със седалище и адрес на управление: гр. Ботевград, бул. България 20, на основание член 26 от ЗЮЛНЦ, свиква общо събрание на 24 януари 2023 г. (вторник) от 18.00 ч., което ще се проведе в гр. Ботевград, ул. Захари Стоянов 2,  Арена Ботевград – конферентна зала, при следния дневен ред:

1. Приемане на ОТЧЕТ за дейността на БК Балкан за 2022 година

2. Приемане на годишен финансов отчет за 2022 година

3. Освобождаване на Председателя и на членовете на УС на БК Балкан

4. Избиране на Председател и членове на УС на БК Балкан

5. Разни

Свикването на общото събрание  се извършва чрез обнародване на обявата в печатгна медия на територията на Община Ботевград, както и поставяне на мястото за обявления  в сградата, в която се намира управлението на Сдружението. При липса на кворум, събранието се отлага с един час по-късно (Чл. 24.1. от Устава) на същото място и при същия дневен ред и ще се проведе независимо от броя на явилите се членове.

Следва печат на БК Балкан и подпис на Председателя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *