Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Коледни изненади и подаръци за децата от Дневния център в Ботевград дари Дамски клуб „Ботевград“

Коледно-новогодишно тържество за децата от Дневния център в Ботевград зарадва за поредна година тях и техните родители. Както всяка година, с изключение на последните две пандемични години, с много любов и грижа дамите от Дамски клуб „Ботевград“ организираха събитието и се постараха то да бъде изпълнено с много емоции, изненади и искрени усмивки, както от страна на децата, така и от дарителите.

Над два часа продължи тържеството с участието на аниматори, които представиха различни песни и фокуси. За всяко дете дядо Коледа подари пакет с играчки и лакомства. Масите бяха отрупани с много и различни ястия – знак на внимание и любов към възпитаниците на центъра.

Президентът на Дамски клуб „Ботевград“ Виржиния Якимова ги поздрави за добре дошли. Директорът на Дневния център Цветанка Георгиева отправи благодарност, за това, че толкова години няма празник, в който дамският клуб да ги е пропуснал. Дори по време на пандемията, всяко дете получаваше подарък, подчерта директорът. В знак на благодарност децата поздравиха дамите с коледни стихчета. Подаръците бяха от дамите и техни приятели, които подкрепят традиционната им инициатива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *