10 участници във финалното шоу-спектакъл на конкурса “Седмица на талантите”, организиран от „Гласът на Ботевград“

На 28 декември ще се проведе финалният шоу-спектакъл на конкурса “Седмица на талантите”, оргранизиран от „Гласът на Ботевград“. Определено конкурсът се превърна в едно от най-мащабните събития в Ботевград тази година и грабна вниманието на аудиторията, като в него сили премериха над 50 участника, които демонстрираха своите таланти по пътя към стипендиите от 1000 лв. за първо място, 500 лв. за второ и 200 лв. за трето.

На финалния спектакъл ще се изявят 10-те най-добри участници и ще бъдат съобщени тримата от тях, които зрителите са избрали чрез анкетно гласуване в страниците на онлайн медията “Гласът на Ботевград”.

Концертът ще започне от 20:00. в клуб “Нощ и Ден” и ще продължи до 21:30.
Билети за събитието ще се продават на 28 декември на входа на клуб „Нощ и ден“, като цената им ще бъде 10 и 20лв.

Всеки, който закупи билет, подпомага наградния фонд за следващия конкурс “Седмица на талантите 2023”, и Фондация “Малък град-Мощен глас”, която ще работи в подкрепа на млади таланти.

Партньори на конкурса са: Община Ботевград, Фантастико, Döllken Profiles, Аптека 1, F Shop, Easy credit, Козметичен център “Естетико”, клуб “Нощ и Ден”, НЧ “Христо Ботев 1884” , Just Dress, Flair, Kozaro, IMI, Моят магазин, Сириус ООД, Даникар, ВАМИ ООД, кафе “Цвет”, Music Gifts.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *