Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Луд смях в читалище „Христо Ботев” с големите актьори на Сатиричен театър София


Съзвездие на Сатиричен театър „Алеко Константинов”- София, едни от най големите артисти на България пристига в Ботевград на 15 февруари 2023 г.

Калин Сърменов, Христо Гърбов, Веселин Ранков, Иван Бърнев, Йорданка Стефанова, Жанет Йовчева, Ана Вълчанова ще Ви разлюлеят от смях в КОМЕДИЯТА „ Вечеря за тъпаци”, която ще се играе в залата на читалището в Ботевград от 19.00 ч.

Майсторска игра, щура режесура, великолепен декор, костюми… Всичко това прави постановката неспирно търсена и билетите бързо се изчерпват! Играна повече от 500 пъти, но интересът към нея не стихва и ти се иска отново, и отново да я гледаш!

„Животът е кратък и удоволствията са малко в тези пандемични години и не се взимайте на сериозно, и не гледайте сериозно..ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!”. Това е посланието, което изпраща тази пиеса, в която всеки може да припознае някой от своето обкръжение! Експанзивна, бурна, комична, постановката е чудесно забавление за всяка вечер. В комедията ще припознаете хора и ситуации от реалния живот предадени по толкова майсторски начин, че всичко ще ви звучи все едно присъствате на тази луда вечеря, и същевременно ще се заливате от смях!

….. Между другото, сред тъпаците има една фатална категория. Тези, които винаги са на нашите услуги и са най- опасни. Единственото, което мога да кажа на тъпаците за успокоение е, че и аз съм тъпак в очите на някого….”
-Франсис Вебер

Постановката „Вечеря за тъпаци” е взривяващо забавление и едно екстремно средство да се отърсим от ежедневните грижи и да се заредим с положителна енергия. Ибухливите от смях моменти ще ви карат да се усмихвате дълго във времето и ще нахрани трайно душата ви с голяма, голяма емоция.
Билети на касата в читалище „Христо Ботев” , тел.:0899919900, както и в Ивентим БГ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *