Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Сашо Везенков е новият председател на Управителния съвет на БК Балкан (ВИДЕО)

На общото събрание на Баскетболен клуб „Балкан“, което се проведе днес в Арена Ботевград, се взе решение относно новите председател и членове на Управителния съвет на клуба. По време на събранието бе одобрено освобождаването на досегашния Управителен съвет и оставката на досегашният представител Михаил Михайлов.

На събранието се решиха новите петима членове на Управителния съвет. Единственото предложение за тях бе на г-н Иван Гавалюгов и то беше одобрено от всички присъстващи на събранието. Новите членове са Сашо Везенков, Теодор Пеев, Христо Ценов Иванов, Николай Иванчев и Маргарит Иванов.

От тях за председател на Управителния съвет с пълно мнозинство бе избран г-н Сашо Везенков.

Аз искам да благодаря за избирането! За мен е чест да бъда председател на „Балкан“, но и една много голяма отговорност. Моята цел на следващото събрание е да не бъдат 28 човека, а да бъдат 280 най-малко. Да се водят дискусии за бъдещето, за по-добри времена на нашия „Балкан“.

Искам да благодаря на досегашното ръководство и специално на Михаил Михайлов! Искам да изразя тук и за всички да стане достояние, че това е негово решение. Не знам от какво е продиктувано и ние работехме в много добър синхрон. Кое го накара той да си подаде оставката – това си е негово решение, с което ние сме съгласни и му пожелавам всичко най-хубаво и се надявам, че той ще остане близо до Балкан и за в бъдеще. Също така, благодаря и на цялото ръководство!„, каза Сашо Везенков след избирането му за председател.

Искам да заявя тук пред всички вас, че нашата цел с Общината зад нас и с кмета зад нас ще бъде Балкан да стане един наистина европейски отбор с една доста развита академия и един отбор, който да бъде за пример на цяла българия, той винаги е бил за пример. … Искам да ви уверя, че оттук нататък Балкан ще продължи по същия път и нашата цел ще бъде наистина да стигнем водещите отбори в Европа.„, допълни Везенков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *