Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Футболният Балкан с нова гръмка победа над Чавдар (Етрополе)

Пореден силен мач изнесоха възпитаниците на Иван Редовски, а двата гола са най-малкото, с което си тръгнаха гостите от Етрополе.

Срещата на стадион “Христо Ботев” започна по-добре за домакините, които наложиха натиск, но удари на Атанасов, Ангелов и Бонев профучаха на сантиметри от целта. Така се стигна до 42-та минута, когато Емил Колев бе най-съобразителен и откри резултата след удар с глава.

След почивката Балкан продължи да атакува и в 61-та минута Калоян Бонев оформи крайното 2:0 след чудесен пас на капитана Здравко Атанасов. Гостите от Етрополе опитаха да се върнат в мача, но не стигнаха до реални голови положения. Зелените от Ботевград продължиха да доминират и силен удар на Дейвид Йорданов затрудни вратарят на Чавдар, който трябваше да избива с върха на пръстите си.

Трети гол за Балкан все пак падна, но бе отменен заради отсъдена засада. Силно представяне записаха двете нови попълнения Дани Апостолов и Павел Петков, които са в основата на четирите успеха на Балкан през пролетния дял на първенството на Трета лига Югозапад.

След тази победа футболистите на Иван Редовски заемат 8-то място с 31 точки, а следващата седмица на 20 март гостуват на Пирин (Гоце Делчев).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *