Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Иван Ченчев подари екипи и топки на децата на ФК“Балкан 1929″

Воден от личната си кауза за развитието на спорта у нас народният представител от 44-то Народно събрание и кандидат за депутат за 45-то НС Иван Ченчев днес посети Футболната школа на ФК“Балкан 1929″.

Той се срещна с президента Иван Редовски и треньорите Николай Христофоров и Боби Йосифов. С тях той обсъди условията, в които тренират и се подготвят подрастващите. Редовски от своя страна сподели, че клубът очаква изграждане на изкуствен терен на помощното игрище „Герена“ до зала „Арена Ботевград“ със средства на Община Ботевград, което значително ще улесни треньорския процес. Тема на разговори бяха също начините на финансиране на мъжкия футболен отбор и участието му в Югозападната трета лига.

Иван Ченчев дари 10 висококачествени професионални футболни топки, екипи за целия детски отбор и мрежи за врати. Иван Редовски върна жеста, като подари екип на „зелените“ с емблематичния номер 4, който е номер на бюлетината на Коалиция “ БСП за Бълагрия“ за предестоящите парламентарни избори. Да припомним, че Редовски е общински съветник от гражданската квота от листата на местната структура на БСП.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *