Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Продават за 500 лв ВАЗ-ът на Кметство Трудовец чрез таен търг, след като бе закупен високопроходим автомобил

Начална тръжна цена в размер от 500 лв без ДДС предстои да бъде утвърдена от общинските суветници в Ботевград относно продажба , чрез публичен търг с тайно наддаване, на употребяван автомобил от Кметство Трудовец .

Решението за продажбата на лекия автмобил е взето на 13 октомври 2020г от Общински съвет Ботевград. В решението не е определена начална тръжна цена. За горепосочения автомобил е изготвена пазарна оценка от автоексперт – оценител.

Автомобилът се продава, след като миналата година Община Ботевград закупи високопроходим автомобил за нуждите на кметство Трудовец.

Решението бе взето на 28 май 2020г на заседание на Общински съвет Ботевград, по искане на кмета на селото – Еленко Иванов. 

Още тогава кметът на общината Иван Гавалюгов обеща, че високопроходими автомобили ще бъдат закупени и на останалите четири кметства, тъй като те разполагат с автомобили Лада „Нива“ , закупени преди 18 години и също са в недобро техническо състояние.

4 коментара на “Продават за 500 лв ВАЗ-ът на Кметство Трудовец чрез таен търг, след като бе закупен високопроходим автомобил

  1. Някога май беше 2006г.ТУЛАТА ги взе на далавера .сега такава НИВА струва не помалко от 2000лв в мобиле

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *