Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Mартин Тошков:Използвай силата на твоя глас!

Какво искаме да се случи след 4 Април?

Искаме ли след изборите протестите да продължат?

Искаме ли да продължат да ни управляват морално деградирали хора?

Искаме ли България да продължава да бъде най – бедната държава в Европейския съюз?

Искаме ли всеки млад и образован българин да напуска родината?

Твоя глас е твоята сила.

04 Април не е просто ден за избори, това е исторически ден в който ние можем да дадем друга посока на развитие на България. Можем да заменим корумпираните и окопали се във властта хора с нови честни, образовани и можещи, които искат да реализират уменията и знанията си единствено за просперитета на България.

Имаме шанс. Да го използваме!

Да счупим социологическите прогнози, които също са част от матрицата, която ни налагат.

Да вземем бъдещето в собствените си ръце.

Възможността за гласуване с преференция е начин да изберем най – достойния кандидат от листата на една партия. Да изпратим в Парламента да ни представлява този,  когото познаваме като честен и  отзивчив с безупречна репутация.  Да подкрепим кандидатурата на високообразован, доказан и признат от няколко международни компании професионалист. Нека гласуваме така, че да се гордеем с хората, които ще ни представляват в българския парламент.

Мартин Тошков е израснал и живее с проблемите на София област, и заявява открито че е време  да бъде впрегнат целия потенциал за решаването им.

България трябва да стане по – добро и спокойно място за живеене, в което децата ни да растат безгрижни, щастливи и където да искат да останат.

Трябва да спрем кражбата на тяхното бъдеще. Дошло е времето да положим основите на открито и честно управление без задкулисни игри и договорки.

 „Аз съм един от вас. Аз не съм от статуквото. Ще бъда вашият глас и няма да ви предам, защото искам да върна достойнството на институцията Парламент. Промяната на гнилата и корумпирана система зависи от нас. Ще се боря за представителство на София област с преференциален номер 111 в листата на БСП, защото на 04 Април ще имаме шанса да се обърнем към решаване на истинските проблеми с бедността, липсата на сигурност и перспектива за нас и децата ни.

Промяната започва от всички нас, промяна за доброто на България с грижа за хората!” 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

2 коментара на “Mартин Тошков:Използвай силата на твоя глас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *