Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Мартин Тошков: Изведи България от хангара на историята със силата на твоя глас!

Какво искаме да се случи след 04 Април?

04 Април е исторически ден, в който ние ще можем да дадем  посока на развитие на България. Нека гласуваме така, че да се гордеем с човека, който ще ни представлява. Да изпратим в Парламента този,  когото познаваме като честен и  отзивчив с безупречна репутация – Мартин Тошков с преференция 111 в листата на БСП. Високообразован, доказан и признат от няколко международни компании професионалист.

Мартин Тошков е израснал и живее с проблемите на София област, и заявява открито, че е време  да бъде впрегнат целия потенциал за решаването им.

България трябва да стане по – добро и спокойно място за живеене, в което децата ни да растат безгрижни, щастливи и където да искат да останат. Трябва да спрем кражбата на тяхното бъдеще. Дошло е времето да положим основите на открито и честно управление без задкулисни игри и договорки.

Ще бъда вашият глас и няма да ви предам. Ще се боря с преференциален номер 111 в листа 4 на БСП, защото на 04 Април ще имаме шанса да се обърнем към решаване на истинските проблеми с бедността, липсата на сигурност и перспектива за нас и децата ни.

Промяната започва от всички нас, промяна за доброто на България с грижа за хората!” 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

1 коментар на “Мартин Тошков: Изведи България от хангара на историята със силата на твоя глас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *