Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Поредица от събития за деца бележат началото на месец юни в Правец

„Принцесите и змеят“ на Столичният куклен театър “ – на 1ви юни от 16:30 часа, открита сцена на площада.
НЕЩО НОВО следва на 2 юни. За първи път в Правец ще се проведе Фестивал на детската песен и танц, с начален час 17:30, в който се очаква да вземат участие деца и младежи до 18 години от клубове по танци, хорове и оркестри, певчески групи, непрофесионални трупи, индивидуални изпълнители, дуети и други формации.
ПО ТРАДИЦИЯ – СУТРЕШНО ПАРТИ ЗА ДЕЦА в Събота – 3 юни под надслов „Бъди супергерой и ти“. Започваме в 10:00 часа с много песни, танци, забавления и подаръци. Децата ги очакват разнообразни работилници, рисуване на лица, възможност да си направят слайм и да ползват безплатно гигантските надуваеми атракциони. В празника е предвидена тематична супергеройска програма. Супергероите Батман, Спайдърмен и Хълк ще очакват децата за супергеройски снимки. На сцената Супер Гърл, която е подготвила много игри и изненади ще очаква децата дошли облечени с костюми на супергерои и ще раздава награди.
И за най ДЕНС настроените тинейджъри – община Правец е поканила дуета Pavell & Venci Venc’. На 7 юни от 19:00 часа на сцената до популярните хип-хоп артисти ще се качат женски бенд и балет.

И така…. НА ОТКРИТА СЦЕНА, НА ПЛОЩАДА В ПРАВЕЦ, ВХОД СВОБОДЕН, ДРЕСКОД -ДОБРО НАСТРОЕНИЕ.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *