Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Народният представител Иван Ченчев с дарения във Врачеш и Литаково. Обединението на жените социалистки също с акт на благотворителност

Народният представител от Коалиция „БСП за България“ и водач в 26 МИР, който е кандидат за депутат в 45-то Народно събрание Иван Ченчев, направи дарение на новооткрия Майчин център в Кмество Врачеш. Във връзка с реализиране на дейностите по един от проектите –  „Здравословно хранене на децата от 0 до 3 г“, заложени от Сдружение „Местна Активна Група“-Ботевград, народният представител прояви интерес към тази бъдещата дейност на центъра. Той  изказа адмирации относно намеренията за изграждане на умения у младите майки за здравословно хранене на техните деца. Това е само една от общо 4-те дейности, които ще се развиват тук. Необходимост обаче е използването на хладилник, в който да се съхраняват част от използваните суровини и готова храна. Народният представител изрази готовност да помогне и лично предостави бялата техника.

Още едно благотворително дело, насочено към Майчиния център , бе направено от Обединението на жените социалистки в община Ботевград. Преди дни те предоставиха шкаф за съхранение на документи. По време на церемонията по откриване на центъра здравните медиатори Вася Василева и Радослава Борисова отправиха благодарност за направеното дарение.

За нуждите на Пенсионерски клуб с. Литаково Иван Ченчев предостави диспенсър за топла и студена вода. Дарението бе направено след разговори с кмета на Кметство Литаково – Пешо Младенов. Това не е първият акт на благотворителност на Ченчев към селото. Преди две години той помогна в облагородяването в м. Рупата, като  осигури пейки.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

1 коментар на “Народният представител Иван Ченчев с дарения във Врачеш и Литаково. Обединението на жените социалистки също с акт на благотворителност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *