Хокеен клуб „Балкан“ стана бронзов медалист на Държавното първенство

Днес в Зимния дворец на спорта в София от 12:50 се изигра мач между хокейните отбори на „Балкан“ и „Славия:. Мачът се игра за второ и трето място на Държавното първенство по хокей на лед във възрастова група до 12 години.

В първата част на мача резултатът бе 0:1 за Славия. Във втората част Балкан поведе с 2:1 , с голове на на Преслав Пламенов и Владимир Петров). Третата част на мача отново бе в полза за Блакан и завърши с 1:0, а голът бе реализиран от Преслав Пламенов. Така мачът завърши с краен резултат 3:2 за Балкан.

Полуфиналите се играха на стадион Славия в края на месец февруари, когато отборите на Славия и Балкан се изправиха един срещу дриуг в първа среща. Тогава мачът завърши с резултат 5:4 за Славия и с голова разлика 7:7.

Вратарят на Балкан Константин Тодоров изигра много хубав мач и спаси много шайби. Всички деца от отбора, стреньори Марин Дешев и Пламен Михайлов, се представиха отлично през целия сезон. Това са Константин Тодоров, Георги Николов; Владимир Петров, Преслав Пламенов, Петър Анастасов, Пламен Вълчев, Никола Петров, Николай Банчев, Христо Инджов,Петър Стефанов, Стоян Желев, Алекс Георгиев.

Децата на ХК“Балкан“провеждат 5 тренировки през седмицата, които са не само на лед. Поради липсата на голяма пързалка, те провеждаха и сухи тренировки, което попречи за разгръщането на целия потенциал на отбора.

1 thought on “Хокеен клуб „Балкан“ стана бронзов медалист на Държавното първенство

  1. Пожелаваме Ви Здраве, Прекрасни Дечица!!!
    Финалният Ви мач показа, че може да играете, като истински Мъже!!! Играта Ви бе Фантастична!!!
    Въпреки малката пързалка, на която тренирате Вие взехте Бронза в Елитната Група!!! Респект и към Трениорите, които се справиха отлично!!!
    Пожелаваме Ви Спонсор и нова голяма Пързалка!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *