Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Убедителна победа за Козаро в контролата със Скравена

Приятелски мач по между си изиграха Козаро Ботевград и ФК Скравена. Контролата бе последна от подготовката и за двата тима и завърши с победа 4:1 в полза на „козлите”. „Оранжевите“ изиграха силен двубой доминирайки през по-голямата част, владейки топката и създадоха много голови положения.

Срещата започна с равностойна игра, като постепенно „козлите“ наложиха своя ритъм на игра създавайки опасни голови положения в наказателното поле на гостите. Противно на очакванията, скравенчани първи поведоха в резултата с гол на Анатоли Димитров след груба грешка в отбраната на Козаро. Последва натиск от страна на домакините, като логичното се случи след фамозно изпълнение, дело на Радослав Зарев. Първото полувреме завърши при резултат 1:1.

Козаро започна по-мобилизирано второто полувреме и след блестящо изпълнение от бялата точка, Мартин Методиев покачи на 2:1, правейки обрат в срещата. И двата отбора направиха по няколко смени, като в игра за „оранжевите“ влязоха двама от юношите. Домакините продължиха с добрата игра, реализирайки за 3:1 чрез Валери Захариев, а последния гол за 4:1 бе автогол на бранител на гостите.

Скравена подновява сезона с гостуване на ОФК Правец в събота – 5 март от 15:00 часа. Козаро пък ще домакинства на Ком Годеч в неделя – 6 март от 15ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *